ytterbymorsa

Så mycket om så lite.

Tråk och sånt...

Publicerad 2012-02-07 08:42:36 i Allmänt,

Helgen gick i raketfart. Tävling här i Kungälv på lördagen, och firande av en 10 åring oxå. Klev upp halv fem, för att sjunga för henne klockan fem.... heeelt normal tid att sjunga och öppna presenter. Sedan iväg till oasen. Jag har sprungit upp och ner för trapporna med drckabackar etc. och sedan kokat kaffe och annat. Kikat på träningsåken och tävlingen givetvis. Fantazy gjorde ett jättebra åk:) De kom tvåa. Meeen, det lag som vann tycker jag inte är ett nybörjarlag. Men men... Harmony gjorde ett superåk, och kom etta! Grattis till båda lagen:-)

Söndag började Ellen på gymnastik. HOn har bara stått i kö sedan november -08, så det var ju inte så länge;) Hon tyckte det var superkul, och det såg verkligen roligt ut. Hon var så duktig, första gången och allt!

Sedan skulle hon på kalas oxå, och så kom farmor sedan och fukade och grattade vår finfina Tilda-Vilda på födelsedagen, ja en dag för sent.Tilda den fina, med kusin Love som hon älskar att bära på:) Alla bebisar gillar hon! Love ser lite, hmm.... ja, jag vet inte....;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Katja

En blogg om ett vanligt liv med några ovanligt underbara tjejer!!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela