ytterbymorsa

Så mycket om så lite.

Nina läs inte!!

Publicerad 2011-10-23 21:04:10 i Allmänt,

Nä, just det, läs inte min blogg kusin Nina. Då kan du inte klaga över innehållet heller. Jag tycker det är roligt att läsa mammors bloggar, inte alla, men endel kan skriva roligt och bra fast det bara handlar om barn, dagis, bajs och middag. Läs nåt annat, eller gå snusa;-)

Söndag är det idag. Vilket innebär kyrkbesök. Vi går ju i kyrkan varje söndag. Eller iaf. varje gång våra 2 barn sjunger där. Idag var en sån dag. Dom sjunger så himla fint! Tycker det är så rofyllt och härligt att vara i kyrkan.

Sedan röjde vi här hemma i trädgården. Bort med poolen, gamla ruttna blommor etc. Bara leksakerna kvar i sandlådan, de får vara kvar lite tll. Bus Noa kommer ju och ska väl ha nåt att leka med.

På onsdag ska jag och Louise till scandinavium på konsert!! Marching for life, en stödgala med massa sång, musik och annat. LIte kändisar oxå förståss. L fick erbjudande från henne kör att köpa billiga biljetter, så vi kunde inte tacka nej! Ska bli skoj att göra nåt med bara ett barn. Tänkte väl sedan ta de andra på nåt eget äventyr. Måste hitta nåt passande för dem bara.

Imorgon ska skruttungen och jag vara ledga, SKÖNT!!!

Sen har jag inte dammat av min akmera än, var hur länge sen som helst sen jag fotade! Ska damma av den tills Noa kommer iaf.

Kallt och härligt!

Publicerad 2011-10-21 08:53:44 i Allmänt,

Idag var det minus 3.5 grader när vi gick till skolan. Jag tycker det är helt underbart:-) Och jag önskar mig en riktig vinter gen. Åh, vad jag önskar det! Vill inte ha en regning slaskig råkall vnter. Fy och usch, då blir jag trött, trött och ännu mer trött, och så blir jag arg. Jag mår inte bra på vintern om det är sånt väder. Vi har ju haft två fina riktiga vintrar här, snälla, kan det nte vara en trend?I morse hände det, det som bevisar att det faktiskt är bra att Sam är morgonpigg. Vi försov oss. Sam är inte hemma nu. Klockan ringde, och jag vet att jag bara stängde av den och blundade nån minut innan jag steg upp, men klockan gick verkligen i raketfart den där minuten som jag blundade, för den hade rusat till 20 över sju när jag öppnade ögonen igen. Inte bra, inte bra.... Men, fick upp alla barn  raketfart, i med frukost och de blev tom. kammade och tandborstade innan vi gick iväg. Tack och lov var det ju minusgrader, så jag kunde sätta en mössa på min hemska morgonfrisyr. jag duschar ju alltid på morgonen, men idag är jag ledig, så mössa är riktigt bra då;) Det roligaste var ju att vi faktiskt kom tidigare till skolan än vi brukar! Vi brukar vara på parkeringen när skolklockan ringer. En gång var vi hemma på vår grusväg när den ringde.... Då fick vi bråttom. Men, som sagt, vi kom i tid. Hann prata lite med Ellens fröken tom.
Ja, som jag sa, det är bra att Sam är morgonpigg ibland. Det går inte att försova sig när han är hemma:-)

Idag ska jag försöka ta mig till Lindex. Behöver lite strumpor till mig, och så är jag sugen på att spana in allt nytt som förhoppningsvis har kommit. Det var länge sedan jag var där, och jag tycker det är så kul att bara gå titta! Fast visst blir jag sugen på att köpa massor till ellen, men jag får hålla mig. Hon behöver ingenting ju!

Denna klickade jag hem (jag hatar det uttrycket, jag hatar det för att jag själv är livrädd för att beställa på nätet, men tänkte att jag kanske låter lite som alla andra om jag skriver så...) en fin sparkdräkt till Ellen igår, okej, det heter väl inte så, men jag tappade namnet just nu.

Jumpsuit

Sen kom jag på att det kanske ser mer "barnsligt" ut med muddar? Kommer hon se ännu mer ut som en jättebebis i denna? Nåväl, den är beställd iaf. Kan ju alltid skicka tillbaka om det skulle behövas. Nu ska jag bara hitta en som Louise kan vara nöjd med, som INTE kostar skjortan som en äkta onepiece gör!

Min blogg!

Publicerad 2011-10-17 19:59:28 i Allmänt,

Ska snart få ett nytt utseende. Väntar bara på att min designer ska vakna ur stt ide eller nåt sånt. Så länge får den vara svart, för jag orkar eller vill inte sätta nån av de fula som man kan välja här. Men snart så:)

Idag var jag på ett möte. jag har varit med i föräldrargruppen i konståkningen i ca. ett år. Det är roligt tycker jag. Men så denna terminen slutade hon som varit med längre än jag, som visste allt och kunde allt. Jag fick lätt panik, jag visste inte vem mer som var med i gruppen längre, och blotta tanken på att JAG skulle vara ansvarig för att få ut baklappar, städlistor och sammankalla möten fick mig att rysa. Jag får panik och sticker huvudet i sanden och gör ingenting då. Jag gillar som sagt att vara med, men då får nån säga vad jag ska göra. Jag gör massor av saker, bara nån säger till mig. Jag engagerar mig i andra bitar i konståkningen oxå, och tycker det är roligt, bara nån säger vad jag ska göra. Så idag då, då fanns det en mamma som kunde tänka sig att vara den som mailar och håller på:) Jag blev så glad och lättad, jag kan ta upp mitt huvud från sanden och faktiskt inte ha ångest! Jag gillar att nån säger vad jag ska göra, då känner jag mig trygg. Jag gillar inte att ha ansvar, vara huvudpersonen och komma ihåg när var och hur allt ska göras. Nu slipper jag.


I jobbet är det ju annorlunda, där tar jag ju initiativ och gör saker med egen hjärna, men det är liksom annorlunda. Och hemma har jag hjärna för 10...;)

Imorgon är jag ledig. Vad gör jag då?

Regn idag.

Publicerad 2011-10-06 08:47:12 i Allmänt,

Och jag är så glad att jag är ledig. Jag ska sitta här i soffan och göra ingenting. Iaf. en stund. Tänkte hinna vika tvätt och tvätta några maskiner. Jag är ledig morgon oxå, för jag jobbar helgen. Inatt vaknade jag av att det gjorde ont i öronen! Känns inget nu, så jag hoppas jag inte tänker bli sjuk. Det orkar jag inte, även om det faktiskt var väldgt länge sedan jag var sjuk.

Jag har börjat fundera på julklappar, och har några tankar färdiga! Men det är svårt att hitta bra tll stora barnen, de önskar sig inget, eller bara dyra saker som mobiltelefoner och datorer och sånt. Det tycker jag är trist att köpa.... Fast ja, vi får se vad det kan bli. Ellen ska ju fylla år först oxå:) Där vet jag redan några presenter iaf. Ska bara handla dem oxå.

Och så var det det där med julkort.... och ja, det har jag oxå planerat redan;) Fast om det blir verklighet får vi se. Jag planerar mycket, men inte ens hälften brukar bli gjort.... nå nå... får tänka på det som faktiskt blir gjort istället.

Om

Min profilbild

Katja

En blogg om ett vanligt liv med några ovanligt underbara tjejer!!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela