ytterbymorsa

Så mycket om så lite.

Ibland lever jag oxå!

Publicerad 2012-03-29 08:43:03 i Allmänt,

Ja här i bloggen då, i riktiga livet lever jag varje dag. Annat går inte. Även om jag nu börjar känna mig levande död.... Brukar ju bli så på våren, gissar att det är pollen som spökar. Inte mycket av de klassiska symtomen som snuva och kli i ögonen, men trött....

Louises rum är nu klart. Bara gardiner, lampor, ev. hyllor och nån matta kvar. När jag ska hinna tömma Ellens rum och sätta fart där vet jag ej. INte i helgen iaf, för då är det bytardag. Men sen, ja sen ska vi sätta fart;). Kanske får hon ett rum lagom till sommaren....

Justja, sommaren..... Måste sätta rejäl fart med semesterfunderingar.... Ska vara inlämnat senast 1 april. Jag får ånget att tänka på när jag vill ha semester... jag vill vara ledig hela sommaren punkt slut!

Dax igen

Publicerad 2012-03-16 10:35:09 i Allmänt,

Då sitter jag här igen, med vardagsrummet fullt med kläder, skor, leksaker etc. som ska märkas inför bytardagen. Denna gång har jag extra EXTRA mycket att sälja, och då alltså extra mycket att märka.... jobbigt är det faktiskt. Men det måste göras så vi får bort allt gammalt, och kan handla nytt;)

Rummen där uppe händer det inget med. Men förhoppningsvis snart. Sam har pratat med en målare, som får komma och göra jobbet. Så blir det klart. Vår tid, ork och motivation räcker inte. Barnen behöver ett rum, helst nyss, men snart förhoppningsvis. Ellen har valt tapet, men Louise har inte hittat det hon söker. Hon blev förälskad i prickig tapet, men det ska vara turkost, och det har vi inte hittat. Vi får ta ännu en tur till colorama inom kort iaf.

I helgen blir det, förutom märka kläder, konståkning och kanske ett besök  Kungälv, dom har nån garagemarknad där. Fast med butikers grejer, LOndon inspirerat tydligen. Ja, vad vet jag som aldrig varit i London:)

Tjejerna ska på söndag med konståkningen och titta på en tävling. Harmony ska vara med. dag och imorgon är det junior VM och på söndag är det ungdomstävliing, med lag lite varstans ifrån, även utomlands. Men jag ska inte med.

Justja, på lördag ska jag ju på fest:) Inte ofta det händer. Charlotte på jobbet har inflyttningsfest. Blr nog skoj, om jag hittar nåt att ta på mig!

Nåja, nu har jag väl fördrivit tiden lite, dax att märka kläder....

Min mommo

Publicerad 2012-03-06 21:39:47 i Allmänt,

Det är mommos dag idag. Mommo Ebbas namnsdag, och mommos födelsedag. 87 år skulle hon ha fyllt här på jorden. Där hon är nu hoppas jag att hon inte blir äldre. Jag hoppas att hon bara är pigg och har ork att göra allt hon ville, men inte orkade här på jorden.

När jag är här hemma känns livet inte annorlunda. Här har hon ju aldrig funnits. Men när jag tänker på henne, tänker på det röda huset där uppe i norraste norrland, då känns det i hjärtat. Jag vill att hon ska vara där i huset. Sitta där på stolen i köket. Moffa ska vara där med henne, gapa lite åt varandra, steka kyckling och köpa karra. Det ska bara vara så, alltid. Jag känner mig inte mogen att förstå att människor inte lever för evigt.

Så många minnen, så mycket kärlek, så mycket saknad.....

Mina barn och jag.

Publicerad 2012-03-02 09:32:50 i Allmänt,

Så länge jag kan minnas, har jag velat ha barn. Jag ville ha många barn när jag var i yngre och övre tonåren. Minst 10 stycken! Jag satt barnvakt till massvis med barn, och jag gjorde det inte för pengarna, utan för att jag älskade barn. Jag har passat mina syskon, mina kusiner, suttit barnvakt här och där tll olika barn, och så inte att förglömma lille C. Han satt jag barnvakt till från det att han var kring 8 månader tror jag, och tills jag flyttade ner hit. Han var väl 3 år då kanske? Det var faktiskt riktigt jobbigt att sluta passa honom. Jag var där rätt ofta, och han var så underbar:) Jag passade "allas" barn i byn, när de plockade hjortron om sommaren, eller jobbade ibland. Jag minns när jag hade mina två syskon, och mosters då 3 barn. Det var high life, men jag gillade det! Jag passade en kusin när han var bara nån månad, och hans syskon då och då.

Jag har längtat så efter egna barn! Nu har jag tre underbara fina flickor. nte 10 som jag ville ha då, men väl 3. Och jag är så himla glad och tacksam för dem! Att de ändå är friska och så. Visst har det varit många slitiga och tuffa år, när alla 3 var ganska små. Hämta och lämna, amma, byta blöjor och laga mat. Jag har varit mycket själv med dem. Men nu, såhär när de alla 3 är "stora" så minns jag ju knappt hur slitigt det varit.

Jag älskar mina 3 barn så det värker i mig <3 <3 <3

Om

Min profilbild

Katja

En blogg om ett vanligt liv med några ovanligt underbara tjejer!!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela