ytterbymorsa

Så mycket om så lite.

Havstrofèn som höll på blåsa bort!

Publicerad 2011-12-11 17:18:07 i Allmänt,

Ja, dagen innan barnen skulle på tävling var ju minsta sagt blåsig. På kvällen fick vi mal om att ishallen där tävlingen skulle hållas var stängd. Men de räknade med att hålla tävlingen ändå. Lite nervöst var det allt, man har ju liksom ingen lust att kliva upp halv fem för att göra sig i orning och så blir det nget. Men det blev det! 1 timme förskjutet blev allt, vilket passar oss väldgt bra. Halv sex känns inte lika hemskt att kliva upp, även om det oxå är snortidigt. Det blev mycket sitta och prata med de andra mammorna på bänken, sedan skulle alla lag åka sitt träningsåk, och tävlingen började klockan två. Laddade satt vi där och fck se tjejerna göra succe! Ja, de vann! Helt suveräna var dom! Och även vårat (YKK) ungdomslag vann! Två segrar till ykk! Härligt!Hela laget står och väntar på att kliva på pallen.På prispallen.Två iskalla isprisesson <3

Nu ska jag gå lyssna på julmusik på mimers hus.

Här sitter jag och sitter....

Publicerad 2011-12-09 11:55:30 i Allmänt,

Ska börja jobba klockan 12. Hade tänkt åka till lndex en sväng innan, men det stormar och regnar ute så jag vägrar gå ut. Nyss ringde min kollega och sa att mitt första boendestöd är instället. Jaha, samma visa varje fredag jag jobbar.... Jag har lyckats få 2 fredagar på rad där jag börjar lte senare på dagen, och jobbar tll halv sju. Men alla mina så afredagar blir ingenting av. Har såna brukare som ofta ställer in, och jag sitter där på jobbet och undrar varför jag är där. Visst fnns det massor med grejer att skriva och så, men det känns så himla tråkigt att göra det på fredag em.... Jag gör det ju ändå, men önskar att mna fredagar skulle vara annorlunda. jag börjar heller tidigare och slutar tidigare för det första....

Jaja, imorgon är det första tävlingen för mina stora konståkningstjejer. Louise ska vara med och tävla. De får bara vara 16 på tävlingar, så alla får inte åka alla tävlingar. Men de ska sminkas och ha på sg klänningen ändå, fall att.... Ska bl spännande:) Men vi ska upp mitt i natten.... halv fem får vi masa oss upp. Och det lär bli en lång dag.

Söndag konsert på mimers hus, blir oxå trevligt!

Tänkte jag skulle ha gjort lite fint i köket idag, men inget har blvit gjort. Det är så mycket "skräp" i köket, massa små barngjorda tomtar och pynt. Men det är för mycket, så jag får portionera ut dem i resten av huset så det blir lite julfint.

Längtar efter Kiruna och alla där! Vill helst åka nu, och med tåg. ja allra helst flyg, men det är ju bara en dröm. Men tåg hade jag velat åka, men vi ska bila. Känns bra när vi väl är där, men det är jobbigt att köra. Kanske ska vi köra med dagtid nu när det är vinter. Hoppas bara det går bra med barnen ändå.... De brukar ju sova hela natten vi kör, så det är lugnt att köra. Men vi får se, vi får se....

Min plats i livet.

Publicerad 2011-12-05 21:30:39 i Allmänt,

Vår resa till Köpenhamn blev allt bra ändå! Jag hade fetångest innan, jag menar verkligen jätteångest. Har aldrig varit ifrån barnen så länge! Hade det inte varit uppvisningshelg hade jag nog bara haft vanlig måttlig ångest. Jaja, vi kom iväg på morgonen och åkte tåg dit. Det var rätt avkopplande och trevligt. Väl framme var det lunchdax, så vi hittade nåt ställe med mat. Sedan gick vi på ströget och mest tittade. Vädret var ju inte så rolgt för annat än shopping. Men handlade inget. På kvällen var det tänkt att vi skulle äta på hard rock cafè, men det skulle ta 2 timmar att få bord, så vi skippade det. Åt på ett annat ställe, där maten var okej.

Hela fredagen gick jag och tänkte, jag vill hem, jag vill hem, jag vill hem......

Men på lördagen, när min hjärna hade förstått att jag inte kommer vara med på barnens uppvisning, kunde jag släppa det lite. Männen åkte till en fiskebutk med buss, och vi sktade på en pysselaffär med allt och inget till bra priser. Vi shoppade även lite annat här och där. Vädret var skit, regn och blåst. Vi fikade och mötte sedan gubbarna på hotellet. Ja, sen tog vi oss in tll ströget igen.... hade liksom ingen lust att kolla in sevärdheter i regnet. Vi gick tidigare till hard rock cafè, så vi inte skulle vara så hungriga när vi fick vänta. 2 timmar sa de att det skulle ta igen. Vi satte oss i baren och väntade med lite gott dricka;) Det tog bara en timme, sen fick vi bord.

Vi började med en förrätt, som vi delade på. Äsch, skulle varit en bild här, men hade den visst i mobilen.... Jaja, det var lte allt möjligt i förrätten, kycklingvingar, friterad kyckling, lökringar mm. och olika dipper till. Gott var det iaf! Sen maten då.... mega mycket! Hälften hade varit nog:) Men gott det med. Kvällen spenderades i hotellobbyn tills vi höll på däcka vid halv elva... ha ha, gamla människor orkar inte mer.

Söndag var det äntligen uppehåll! Vi tog en promenad och kollade in lite olika saker. Kallt som tusan om öronen, men men....

Vi gick ännu en vända genom ströget och hittade en och annan pinal igen. Sedan till hotellet för att hämta väskorna och så centralen. En smörgåsfika där och sen hemåt med tåget.

Så ja, en bra resa, meeeen, nej, jag inser, jag vill vara med barnen:)Om

Min profilbild

Katja

En blogg om ett vanligt liv med några ovanligt underbara tjejer!!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela