ytterbymorsa

Så mycket om så lite.

Höst-nystart?

Publicerad 2011-08-23 10:16:00 i Allmänt,

Jag tror jag egentligen är en höstmänniska. Men jag vill vara en vår och sommartyp, jag älskar våren! Jag älskar värmen, och jag älskar solen. Men de årstiderna gör mig ändå stressad. Jag vill hinna så mycket, så jag gör ingenting typ. Sen får jag ångest när sommaren börjar ta slut, för allt jag ville göra men inte gjort. När jag så acepterat att hösten är här, känns det så skönt. Ett lugn infinner sig, och jag mår bra. Jag börjar strukturera, planera, rensa och det gör mig gott. Hösten ÄR här nu. Tycker jag, även om dagarna är soliga och varma än. Kvällarna är kyliga och fuktiga. När jag går min lilla kaninrunda på kvällen är det stövlar som gäller i gräset. Det känns friskt.
Jag har rensat i hallen, ska bara inhandla några krokar så ska allt vara på sin plats. ja, nya korgar oxå. Jag har rensat i garderoben i hallen oxå. Jag har piffat upp veckotavlan i hallen med pictogrambilder, och limmat magneter på klänyporna som trillat av. Där hänger barnens schema bla. Jag har rensat genom alla lådor med höst och vinterkläder, så jag vet vilka saker som ska köpas. Har oxå börjat inköpen, men där tar det stopp. Måste ha med barn för provning numera och det tar längre tid än när jag gör det helt själv.

Men denna höst känns ändå inte så fridfull som den brukar. Jag går här med en ständig klump i magen. Eller två för den delen. En klump för älskade mommo. Jag fattar det inte än, men när jag ser mg själv kliva in i deras hus kommer tårarna. Hon kommer inte vara där....:( Den andra klumpen är såklart för bästa moffa. Samma sak där, jag får ont i magen av att tänka på honom, ensam där i huset. Dom ska ju vara där båda två! För alltid. Eller iaf. ska dom försvinna därifrån samtidigt. En ska inte bli kvar själv. De har ju varit tillsammans i en evighet typ.

Solen skiner idag. Jag har lämnat mina 3 skolbarn, gått en powerwalk runda och sedan suttit här en stund. Nu ska jag upp och måla lite lister i lilla rosa toan.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Katja

En blogg om ett vanligt liv med några ovanligt underbara tjejer!!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela