ytterbymorsa

Så mycket om så lite.

September

Publicerad 2009-09-01 20:50:19 i Allmänt,

Så kom då även september i år oxå. Sol och värme har denna dag bjudit på. Skönt med lite omväxling från allt regnande!

Fick turen att få en ledsagning på 3 timmar idag, och vi åkte ut till Marstrand och gick vid havet. Satt ute på en grill och käkade lunch, måsarna som skrek, havet som brusade och vinden som ven. Härligt värre!

 



Ellen fick sina fina pippi regnkläder igår, och som tur var regnade det då (fast när gör det inte det här just nu?) så hon drog på sig dem direkt och stack ut i regnet. Lycklig var hon som få! Tänk, 3 åringar blir verkligen lyckliga för småsaker. När de sen blir 9 år, är det verkligen ingen lycka att få regnkläder.... Hon har varit så lycklig och glad för sin nya garderob, och viker omsorgsfullt in sina kläder själv. För hon kan faktiskt allting själv! Ja, hon har tittat endel på Lotta på bråkmakargatan, och det är ju bra. Hon gör numera allt själv, förutom att gå. Hennes ben är ännu dåliga, för att inte tala om ryggen... Så vagn måste vi ha, annars måste mamman bära. När vi var i Kungälv sist vägrade jag ta med vagnen. Hon fick sin fina lilla handväska med sin plånbok i, och jag sa att när man är så stor att man har en egen väska och plånbok, så kan man inte åka vagn. Så vi lekte stora flickor på stan, och det gick bra. Cykla däremot gör hon hur långt som helst.

Jag väntar och väntar på att en bebis ska födas! En bebis som jag ska bli faster till. Snart snart... Jag har sagt 00.10 inatt

Kommentarer

Postat av: Nina

Publicerad 2009-09-02 09:07:40

Saga älskar åxå pippi:) fast hon älskar även Bamse och hon kanleka med et gammalt klistermärke hur länge som helst :D

Postat av: eve

Publicerad 2009-09-05 09:11:16

www.busmonster.se



Någon från Kiruna som gör/säljer mössor och lite annat, fanns jättefina mössor och kläder på marknaden! Går ju att beställa oxå..

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Katja

En blogg om ett vanligt liv med några ovanligt underbara tjejer!!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela