ytterbymorsa

Så mycket om så lite.

Nu händer det nåt!!

Publicerad 2009-06-13 14:14:35 i Allmänt,

Äntligen tar "vi" tag i Ellens rum!! För er som inte vet, så har det varit ett kök en gång i tiden. Alltså finns diskbänk och massa stinkande rör. Vi har lagt en bänkskiva över så det har varit skrivbord. Men nu är den väck!! Rören behöver vi ha hjälp med av nån som kan förståss, men sen ska det bli så fint! Ellen ska få en liten sovhörna, och rummet blir då aningen större för lek. Golv måste vi köpa nytt. Blir nog inte att slipa upp det trä golv som ligger under, för det är rätt fult ser vi nu. Och vitmålat på ett ställe. Så det blir väl nåt köpegolv av nåt slag. Fint ska det bli!!

h
Har varit en sväng till tippen med Tilda och Ellen, sen på diverse affärer. Nu har vi lunchat, och jag ska börja packa ner mer av Ellens saker i lådor. Rensa rensa och rensa ska jag göra. Vill inte ha mängder med saker i hennes rum. Det är bara så svårt att göra sig av med böcker och spel. Endel är inte spelade på på länge, men ändå är de rätt roliga och så, så det är svårt. Men jag SKA klara det!!

Tja, det är väl ungefär det vi pysslar med här hemma. Ska nog gå fota uppe i Ellens rum, så man ser hur det ser ut nu...

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Katja

En blogg om ett vanligt liv med några ovanligt underbara tjejer!!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela