ytterbymorsa

Så mycket om så lite.

Det där livet....

Publicerad 2011-01-30 19:53:38 i Allmänt,

Ja, det bara ränner väg hela tiden. bland känns det som jag inte gör nåt, bara jobbar och lagar mat och sover typ. Men när man tänker efter så gör vi ju endel emellan oxå. Jag bara önskar att man hade mer semester, så man kunde ta ut lite nu och då för att göra nåt skoj. Men nänä, man får spara och snåla på semestern, ändå räcker den ingen vart.

Igår var det Kungälvspokalen, en tävligt för isprinsessor. ja några enstaka prinsar fanns oxå. Det var rätt skoj att se alla duktiga lag. Louises och Tildas grupper hade en uppvsning, de tvävlar ju inte ännu. De var oxå paljettflickor mellan åken. Jag som är med i föräldrargruppen hade ju fullt upp hela dan med försäljning och allt annat som hör till. Men det var kul ändå. Idag har jag jobbat, och nu är helgen slut. Poff.

Imorgon en ledig dag med skruttan. Vi ska ägna den åt att veckohandla, sånt som både jag och hon avskyr. Men som måste göras.....

Funderar på byta gardner och duk i köket. Men jag vill vänta med mina älskade gardiner lite till, tlls våren är på gång. Nu har jag julgardner, som iofs. inte är så himla juliga, röda med små vita prickar. De är nte köpta som julgardiner, så jag kan ju ha dem ett tag till. kanske bara byter duken, som nu är röd, till en svart med vta prickar. ja, typ allt är med prickar på.... jag gillar prickar, de är sååå... öh, prickgt!

Snart börjar bästa programmet, solsidan! Sen barn  säng och så ska jag se på wallander i min säng. Åh, jag skulle ju renbädda.... Hade tänkt krypa ner  rena sköna lakan, men det får nog bli imorgon. Vet inte om jag har nåt stort rent lakan. Jaja, kul att läsa om detta....

Jag tror jag hänger tvätt istället. Det är nåt jag kan bra. Även om det oxå är tråkgt.

Turkiet, here we come!

Publicerad 2011-01-23 21:09:40 i Allmänt,Helt plötsligt har vi visst bokat en resa till Turkiet.... Vi som inte skulle åka i år. Vi skulle tll fjällen, och sedan funderade vi om och tänkte att en weekend i Danmark och nåt badhotell skulle räcka. Pang bom, så blev det Turkiet istället! Och hör och häpna, på SAMS initativ!! Han valde Turkiet framför fjällen! Shit pommesfritt säger jag! Men jag och barnen är ju glada, för vi väljer ju hellre Turkland än fjällen, även om fjällen är underbart härligt det med!

Nå nå, nu blir det så här iaf. och vi åker 8 maj, lite senare än förra året. Hoppas bara vi inte missar barnens isshow, det andra gör inget, men skridskon är roligast. Nåja, inte hela världen det heller, missar vi så gör vi, då blir det julshow sedan ändå.

Härligt härligt!! NU lovar jag iaf. att hinna lära mig liiite mer om min kamera tills dess. Hade ju precis köpt kameran när vi åkte, och kan ju säga att bilderna inte blev några vackra inte... Så nu vill jag få fina härliga somriga blder! Åh, jag längtar!! Hoppas bara det funkar med ledighet oxå... Vi har ett tag då vi kan avboka resan såklart.

I övrigt har jag varit magsjuk typ, eller nåt. Konstigt är att ingen annan blivit dålig.... Men man vet ju inte, kan hända inatt med. Sen borde väl faran för denna gång vara över tycker jag. Men magsjukan är lömsk.... Blä, jag hatar den!

Hmm... nä, inget mer för idag. Ska krypa ner i sängen strax. Är inte helt återställd efter 2 dygn utan mat känner jag, matt och så ännu. Men nu efter middagen har jag kännt mig mycket bättre! Men jag fick ändå ringa jobbet på dagen, för då var jag verkligen matt och orkade inget. Vi måste ju hitta vikarie, så man kan ju inte vänta in i det sista med att sjukanmäla. Jag hade nog orkat imorgon känner jag nu, men det gjorde jag inte under dagen. Jaja, bättre en dag extra än en för lite iaf.

Slut på vinter?

Publicerad 2011-01-18 20:26:29 i Allmänt,

Hux flux blev det plusgrader och började regna. Nu är snön typ borta, eller nä, inte riktigt men man ser marken på flera ställen. Det är bara januari! Snön ska ligga tll mars, sedan långsamt smälta bort. Nu sägs det att det ska snöa igen, vi får väl se. Idag kändes det som vår i luften, solen sken och jag hade inte ens vantar på mig!

Jag gillar ju vinter! Ja, jag älskar våren mest, men det är inte dax för vår ännu.Massa snö hade vi! Nu är det bara en minihög kvar där vi skottat.Snöbollskrig med pappan.

Tja, vi får vara glada för den vinter vi haft iaf. Aldrig har jag vart med om en vinter som började så tidigt! Och snö på jul, det händer ju typ inte.

Jag hittade en ask med gamla valerina, jag stoppade i mig några och hoppas att jag sover gott. Har sovit så illa nästan varje natt nu ett tag, inte bra. Vet inte varför. Och ja, jag ligger i sängen NU! 20.25 är klockan, och jag ska bara kolla vädret i Turkiet till sam som åker dit imorgon, och sen stänga ner datorn och förhoppningsvis sova!

God natt!!

Nyårslöften?

Publicerad 2011-01-13 15:37:07 i Allmänt,

En gång lovade jag att aldrig ge några nyårslöften, det är nog det enda nyårslöftet jag hållt. Däremot vill jag ändå lova, eller lova och lova, ta mg tid för mina egna saker. Jag bara rumlar runt som en maskin känns det som. Sover, äter, lagat mat, jobbar, hämtar barn, kör barn och sitter här. Jag har så många saker jag VILL göra, men jag orkar aldrig påbörja nåt, för jag får aldrig ro. Alltid är det nåt som ska göras. Men jag måste orka sätta igång, fast jag får avbryta, ta mig tid, lära mig och barnen att jag inte alltid är tillgänglig. Det jag vill göra är:

Lära mig min kamera, fota mer och göra nåt med bilderna. (har inte framkallat en bild sen vi bytte till digtalt dec-05)
Sy mera! Eller ja, sy överhuvudtaget kanske jag ska säga.... Har massa tyg och tankar om vad det ska bli, men inte nåt gör jag.

Dessa två är de jag verkligen ska ta mig tid att göra. Sen vill jag pyssla mer, göra kort, scrappa, sortera alla gamla bilder och göra nåt med dem, rensa i mitt pysselskåp och använda det jag har!

Vi får se hur det går. Jag ska för överigt träna mer oxå. Minst 1 gång i veckan, gärna fler.

Idag ska jag träna iaf. Kanske ska se om man kan sola efter, passet är ganska sent och jag vet inte när de stänger. Annars får jag väl sola en annan dag.... Jag mår så mycket bättre när jag har lite färg i ansktet, eg. skulle jag bara vilja sola ansiktet. ha en sån där ansiktssolarie som jag en gång i tiden hade när jag bode hemma.

Förresten, när jag ändå är igång och lovar massa saker, så kan jag passa på att lova att ta tag i en sak som gnagt inom mig länge, kommer och går. På handledningen på jobbet kom det fram igen, och kanske är det nåt jag bör göra nåt åt.

Nu ska jag gå botanisera bland mina tyger! Iaf. ett steg på vägen!

Nytt år!

Publicerad 2011-01-02 16:53:36 i Allmänt,

Ett helt nytt färskt år framför oss. Vad ska det bjuda på? Vad ska vi bidra med? Kommer nåt hända? Ja, nåt händer ju förståss, men nåt extra roligt, tråkgt eller så. Vem vet, vem vet.

Jag har inga nyårslöften, men har ändå tänkt hålla vikten, nte gå upp. Jag kommer förhoppningsvis gå ner några kilo till och träna lite mer. Men inga löften.

Nyåret börjar väl inte som man önskar, blev krasslig dan nnan nyårsafton och är det ännu. Näsan rinner som en kran och jag är hängig. Förhoppningsvis ska jag vara piggare imorgon, så vi kan hitta på nåt, barnen och jag. Sam ska jobba må-tis när jag är ledig, och hur vi ska lösa onsdag är inte klart ännu, har vsst blvt en miss där.... Sen jobbar jag tors och fre och sam är hemma. Sen har barnen iaf. fått ett jullov på 2 veckor. Välbehövligt tror jag.

Jag tänkte att jag skulle ha summerat året, men va fasen, det är ju bara att bläddra tillbaka här i bloggen!! Det är vad jag tänker göra nu, så jag minns året som gott.

God fortsättning på er alla!!

Om

Min profilbild

Katja

En blogg om ett vanligt liv med några ovanligt underbara tjejer!!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela