ytterbymorsa

Så mycket om så lite.

Sådärja!

Publicerad 2011-02-23 22:02:05 i Allmänt,

Nu ska den vara färdig. Fint blev det oxå! Bilden på mina troll är super, så tack kusinvitamin!

Idag blir det inget härifrån heller. Är trött som en get. Försov mig  morse, bara för att gubben inte stökade  köket som vanligt. Nä, han var ju bortrest. Då stänger jag visst bara av klockan och somnar om. Inte bra inte bra.... Imorgon är en tidig morgon igen, men vad jag förstod så ska gubben vara hemma nångång vid midnatt ikväll. Så kanske att jag kommer upp i tid morgon då.

Natt natt! Måste lägga ärtor i blöt.

Tillägg...

Publicerad 2011-02-22 19:18:33 i Allmänt,

Måste ju då tala om att det inte är jag som designar bloggen, inte jag som ritat blden. Kan ju inte ta åt mig äran när käre kusin vitamin gjort jobbet! nväntar bara att rubrken ska bli större.

Sportlovsaktiviteter!

Publicerad 2011-02-13 20:55:34 i Allmänt,

Behövs inga. Barnen vill bara leka med kompsar imorgon. Jahaja, men jag då? Hoppas solen skiner imorgon med, för då kanske jag iaf. får med mig några upp tll skogen på en tur. På tisdag kanske vi åker och badar, så har v gjort något iaf. Jag blir så rastlös annars ju! Sen jobbar jag resten av veckan, och Louise vägrar gå på fritids. Torsdag hade vi redan bestämt att hon ska vara hemma själv, jag jobbar 7-14 så det tänkte jag var ett bra tillfälle att öva vara själv hemma. Idag säger hon att hon inte tänker gå tll fritids på hela veckan, aldrig mer! Granntjejen är här så de kommer vara med varann och hemma hos henne är nog en förälder hemma. Så hon blir nog hemma hela veckan.

Ellen tycker sportlov är dumt. Hon vill gå till dagis. Men hennes kompis som oxå bor granne är visst oxå hemma, så då var hon nöjd. De har lekt hela em. och kvällen.

Jag hade gärna varit ledg hela veckan jag med... Men vet att jag nog hade blivt galen på all mat som måste lagas när alla är hemma. Det är det värsta!

Nästa helg blir det konståkningsuppvisning igen, i Kållered. Spännande!

Annars vet jag nog inget speciellt.

Vårlängtan!

Publicerad 2011-02-09 18:50:54 i Allmänt,

Japp, det har även jag drabbats av. När snön ändå försvunnit, kan det väl bli vår? Synd bara att det bara är februari ännu, så det kommer ingen vår än på ett tag. Jag har iaf. skapat lte vårkänsla i köket. Nya gardiner, bort med de röda mattorna och in med tulpaner. Letar efter andra fina mattor att ha där, men har inte hittat nåt än.Barnen har duschtävling. Vem som duschar snabbast! De ska få se på filmer vi lånat på bibblan, men de skulle duscha först. Undras bara om de hunnit skölja håret rent så snabbt?? Jaja, det lär väl klia om inte annat.

Idag efter jobbet var jag hos en vän och fick rygg och rump massage. Hon håller på lär sig sånt, och det var skönt! Dock var jag helkonstig i huvudet efteråt, helt snurrig. Det höll i sig i 2 timmar, sen började jag må lla. Men nu mår jag fint igen! Känner mig avslappnad och mjuk. Undras vad det var för reaktion?

Känner för att gå lägga mg, men får väl börja med att lägga lillskruttan.

10,9,5

Publicerad 2011-02-04 22:34:33 i Allmänt,

Ja, så himla stora barn har jag nu! Ja, en blr ju 11 snart förståss....

Tlda blev väckt med sång, paket, och frukost på sängen. Sedan skolan.

Hemma fix och trix inför hennes kalas, och det blev bra! Nu sover hon förhoppningsvis med en av gästerna. Imorgon blr det konståkning klockan 8. Men inte för mig, jag ska sova! Jag saknar dock min älskade llla bebisskrutt.... Jag kommer nog aldrig vänja mig vid att hon sover borta. I några veckor har hon parkerat sig i vår säng innan vi ens lagt oss, så sängen är tom och saknaden stor. Hon sover alltså hos farmor.

Om

Min profilbild

Katja

En blogg om ett vanligt liv med några ovanligt underbara tjejer!!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela