ytterbymorsa

Så mycket om så lite.

God jul önskar jag er alla!

Publicerad 2009-12-23 11:21:32 i Allmänt,

Befinner mig i en snöig stad långt bort i ingemansland. Snön ligger tjock på tak och träd. Temperaturen har sjunkit väldigt långt ner, och det är mörkt. Här har jag vuxit upp, bott i många år. Gått skola och firat många jular, här i detta norrland. Idag, dan före dopparedan kännas allt som vanligt. Är det verkligen jul?? Vart har all julstämning tagit vägen? Var det bara som barn den fanns hos en? Julklappar är redo, barnen längtar, och det blir nog en mysig fin dag imorgon ändå. Att se dom finaste flickorna i världen glada, är värt massor. Jag hoppas dom håller sig så lugna och glada som jag önskar..... Idag så här dan före dan, ska vi till den stora lilla staden. Måste in på ett apotek, och lite annat skoj. Undra om man kan lämna lillaste miniskruttan hemma med sin far? Hon är inte så värst rolig att ha med i affärer. Inte heller här när man måste pälsa på med så mycket kläder, då håller hon på kokar ihjäl inne och fryser ute. Louise är lite kinkig hon med... Hatar vinterkläder så hon gnäller om det. Men men, det får gå bra det med. Alla som läser, vänner, ovänner, bekanta obekanta, ha nu är vilosam, härlig, stressfri Jul, och ett gott nytt år!

Lucia är här!

Publicerad 2009-12-10 10:11:43 i Allmänt,

Snart iaf. Men vi har redan tjuvstartat. Igår var det lucia med kören, min fantastiska dotter Louiuse var lucia, och det var fint och vackert såklart! Idag är det lucia på dagis. Ellen har valt vad hon vill vara, så det blev pepparkaka. Hon kommer bli så fin så! Minns ännu när Tilda var liten, 1 1/2 år tror jag. Hon var den sötaste pepparkakan jag någonsin skådat, men sina äppelrunda kinder och mörka fina hy. Hon var så söt så man kunde äta upp henne! De bruna ögonen gick ju inte av för hackor heller.... Synd att det bara finns pappersbilder på den godingen... Sen är det massor som vanligt i helgen. På lördag morgon ska vi infinna oss på folkets hus klockan sju, Louises klass har loppis och jag är med och ordnar. Sen på söndag är det julfest i kyrkan med julspel. Louise är med i julspelet och har några repliker. Förra året var hon Maria, och satt bara med barnet i famnen. Så det blir skoj det med. Sen är det bara en vecka kvar ungefär innan vi åker! Ska bli så skönt med semester!! Hoja, jag behöver verkligen semester efter denna stressiga månad. Tänk att julen är så stressig! Jag älskar förberedelser av julen, handla julklappar mat osv. Men allt det andra som händer är bara för mycket. Jag glömmer ju hälften... Nå nå, jag vet inte vad jag ska hitta på nu. Kanske märka upp prylarna som ska säljas på lördag? Det är nog en bra idè... Efter att jag har läst lite bloggar förståss....

Nice!

Publicerad 2009-12-03 19:56:17 i Allmänt,

Nu ska det då alltså vara en prickig blogg!! Jag fick inte fram den nyss, men man skulle uppdatera, så jag får väl testa igen. Nu ska jag åka och handla lite, inte kul, det REGNAR!! Det vackra frostiga är pust väck. GLÖMDE, Tack Nina!!

Min blogg.

Publicerad 2009-12-01 21:55:06 i Allmänt,

Jag vill inte ha en grå blogg. Jag tycker inte den är så snygg, men det finns typ tre (jaja, några fler) mallar att välja på, och jag kan inte fixa egen design, så jag ville bara byta till nåt annat. Min egen blogg skulle jag vilja ha typ röd med cerica prickar på, eller vita prickar, eller nåt annat häftit. Men nä, ingen har erbjudit sig att designa min blogg... Så jag får leva med blogg.se egna mallar, som inte är något vidare snygga eller personliga.

Idag är det kallt ute. Tom. minusgrader! Fast kanske inte på dagen, men härligt kyligt och soligt! Jag blir så glad då!! Regn, rusk, gråväder gör mig deppig. Vill bara bort och bort och bort igen.

Idag har jag kladdat in i vår almenacka allt som händer under december. Säger bara bye bye fritiden!! ALLT verkligen allt händer i december. Kul förståss, men alldeles för mycket. Men snart snart får vi åka på semester!! Hotell Dorrkan är fantastisk viloplats... Eller hur var det nu? Ska iaf. bli skönt att komma upp.

Nu vll Sam ha sin dator... Jag bara fattar ingenting... MIN dator då... När kommer den??

Om

Min profilbild

Katja

En blogg om ett vanligt liv med några ovanligt underbara tjejer!!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela