ytterbymorsa

Så mycket om så lite.

Tid!

Publicerad 2012-01-27 09:58:52 i Allmänt,

Ja, tänk om man fick lite mer tid per dygn! Kanske hade man hunnit med det man vll då? Jag önskar mig några fler sovtimmar och några fler vakentimmar, säg 6 totalt? Ja, det hade varit fint. Jag hatar min väckarklocka på telefonen, för den måste envist tala om för mig hur många timmar det är kvar tills den kommer ringa.... Jag brukar försöka blunda då, men jag är lite dum, så jag kan ibland inte låta bli att kolla. Nån som vet nån väckarklocks app till android som är bra, som INTE säger hur många timmar jag har på mig att somna och sova innan den ringer? ja, då blir jag glad :-)

Idag och imorgon är Sam borta. Ja han sover väl hemma, men kommer sent. Louise får hämta Ellen från fritids idag, så ska jag skynda mig hem sen för att ha mysfredag. Imorgon lovade han ändå att köra tjejerna halv sju tll träningen... sen måste jag in dit ändå för Ellen har träning, men inte så tidigt iaf.

Söndag ska vi förhoppningsvis komma väg och kolla tapeter och köpa färg och sånt vi behöver. Det är total katastrof där uppe. Ellen börjar vilja ha saker från sina lådor, och gräver där själv.... Lollo kan inte vara på sitt rum för där står alla lådor packade.... Men snart så ska det bli fint där uppe! Tilda får ju ett nytt rum när vi bygger ut, ja det kommer ta ett tag, men vi kommer inte tapetsera och sånt där inne nu då det ändå ska rivas snart. Så mycket ledig tid har vi inte över! Men man kan ju fixa så det blir lite annorlunda ändå, så hon oxå känner sig nöjd ett tag. En ny säng vill hon ha bla. så det håller jag på letar.

Justja, Ellen tappade sin första tand igår! Hon har verkligen längtat jättelänge, och nu äntligen var det dax! Hon tog ut den själv från munnen, helt lugnt och odramatiskt. inatt var tand fèn här och la en guldpeng i glaset. Hon har tre lösa tänder till, så det lär gå snabbt det här tror jag! Tanden under den hon nu tappade hade ju redan börjat komma, så det är inte en helt tom glugg hon har.

Idag var det 0.0 grader i morse, har vi haft vår vintervecka färdigt nu? Vi får allt se!
Så här är väl helt naturligt att åka?

Söndag, igen!

Publicerad 2012-01-22 13:43:22 i Allmänt,

Ja, jisses, veckorna verkligen susar fram. En helg ledig har det iaf. varit för min del. Började med en liten övertid i fredags, sedan iväg till härliga bytardagsgänget för lite vin och prat om bytardagen, ja, ganska lite prat om bytardagen faktskt... Men men, trevligt var det iaf.

Lördagen gick i rensningens tecken. Hela Louises rum är nu rensat, eller okej, garderoberna kvar. Men det får inte plats med mer i rummet, så det får vänta tills vi flyttat in Louise i hennes nya rum. Ska finlira lite där idag, dvs. skruva ner hyllor, spegeln osv. Sen flytta bort sängen och hyllan. Sen är det bara att börja måla eller tapetsera eller vad det nu blir. Vi har ännu inte kommit iväg till colorama, men det blir förhoppningsvs i veckan. Hon var inte så sugen på vita väggar.... men men, vi får se vad det kan bli. Rummet är ju så litet, så jag tänker att vitt är det bästa, och så en fondvägg.

Igår kom det massa snö!! Fast det är plusgrader nu, men skulle visst bli minus igen, hurra, då blir det isbana;) Nåja, får vi några veckor med snö blir jag ändå glad. LIte ljusare och lite trevligare att vara ute då.Tjusiga tjejer:) Träningsåket förra helgen.

Nästa tävling är den 4 februari, Tildas 10 års dag! Och då i Kungälv. Då blir det annat än bara sitta och fika och prata med de andra mammorna... då blir det jobba hela dagen lång. Men det gör inget det heller!

Nej, om man skulle ta och göra lite nytta ändå.

Söndagsslö.

Publicerad 2012-01-08 13:57:36 i Allmänt,

Ja, dag är jag seg och slö. Har inte lust med nåt. Men ska väl försöka hinna (orka) med nåt idag ändå.

Vi hade "vår" akritekt här på fm. och gick igenom ritningarna. Nu börjar det närma sig slutet:) Spännande!!

Men först ska vi (jag) ta itu med Ellen och Louises rum. Det bara måste göras. Igår försökte jag hjälpa Louise att leta hennes sims 3 skiva, men i den röran bara går det inte. Nä, fram med några sopsäckar och sätt igång att röja! Det är det enda som hjälper. Men men, det ska fnnas tid och ork till det oxå.

Rummen har jag iaf. planerat så gott som färdigt. Kom på igår att Ellen kan få Tildas säng (som är Louises gamla) för Tilda har aldrig gllat den. Ellen har ju en fin växasäng, så det är ju inte akut än, men om, när, eller nåt, vi hittar en bra säng som Tilda gillar, så kan vi ju byta. Jag vet inte riktigt vad det är hon ogillar med sängen, eller om det bara är för att hon är LESS på att ärva allt av Louise.... Ja, så är det nog, iaf. till största delen.

Få se om vi kan ta oss till colorama i veckan, och välja tapet. Ellen nappade på rosaprickigt, så vi får se;) Fast hon vill ha alla väggar rosa.... men det kommer inte bli så. Vitt blir det nog, så kan man byta ut fondväggen bara när man tröttnar.

Ska sälja två bokhyllor oxå, en hög och en låg. Måste bara tömma Louises, så man kan fota dem. Ska köpa expedit till Louise oxå, tycker de är super:)

På lördag är det tävling i Kungsbacka. Jag har bytt jobbdag på helgen, skulle jobbat lördag, men nu blir det söndag istället. Kommer nog vara totalt slut på söndagen, men men.... Det går nog bra ändå. Sen är jag ledig måndag och tisdag istället. Ska bli roligt att följa med på tävligen iaf! Tycker det var superskoj att få vara med hela dagen, även fast själva tävlingen inte börjar förrän klockan 13, och vi ska säkert vara där till sju. De har alla ett träningsåk på fm. och det tar ju sin lilla stund med alla lagen. Men, det var trevligt att sitta på läktaren med alla andra mammor som var där. Fika lite och bara prata. Nu har jag mitt nya ullunderställ oxå;) Förra gången var jag optimistisk och hade nte ens långkallingar.... Vår ishall är ju rätt varm om man jämför med de flesta andra. Men, med ullunderställ ska jag hålla mig varm och go! Sam kom med långkallngar förra gången efter halva dagen... Men nu kommer han inte komma och se på tävlingen, för han ska på 50 års fest sedan.

Jaja, nu har jag babblat på om en massa. Ska se om jag inte kan förgylla denna blogg med en bld eller två;)


Team Fantazy:) Ja, och Harmony oxå....

Nytt år, nya....?

Publicerad 2012-01-03 15:28:55 i Allmänt,

Ja, nya vaddå? Nya planer? bekymmer? roligheter?? Eller vad?

Nytt år är det iaf, vare sig jag vill eller inte. Det blir nog bra det med.

Vi kom hem igår kväll, tog nästan 24 tmmar inkl. pauser att ta oss hem. Gick bra, även om barnen som vänt på dygnet inte somnade snällt vid 22 som dom brukar;)

Jul och nyår har varit väldgt bra. Barnen glada, och massa stoj och stim av de små.Det har varit så härligt med snö oxå! Även om vi inte varit ute överdrivet mycket.... Nu bara regnar det. Blä och fy. Men men, nu är vi på denna sidan året, då våren faktiskt kommer:)

morgon börjar jag jobba. Bara 2 dagar iofs, men ändå. Skolan börjar nästa vecka på tisdag, sen drar allt igång!

Jag håller på planerar barnrum. Tänkte att L och E ska byta rum! E har ju mnsta rummet, men leker mest, och L har största, men behöver minst.... Men då ska det tapetseras/målas och fixas. Och inte minst RENSAS! L måste ju göra sig av med typ allt. Hon använder inget, förutom sängen och datorn, så det är mycket som ska bort. E behöver förvaring framförallt. Sen vill jag ha en ny kökslampa, och nytt köksbord och stolar, och en matta till köket. Ska kika lite på ikeas sida och se om nåt kan vara av intresse.

God fortsättning på er (1 eller 2?) läsare:)

Om

Min profilbild

Katja

En blogg om ett vanligt liv med några ovanligt underbara tjejer!!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela