ytterbymorsa

Så mycket om så lite.

Söndag, igen!

Publicerad 2012-01-22 13:43:22 i Allmänt,

Ja, jisses, veckorna verkligen susar fram. En helg ledig har det iaf. varit för min del. Började med en liten övertid i fredags, sedan iväg till härliga bytardagsgänget för lite vin och prat om bytardagen, ja, ganska lite prat om bytardagen faktskt... Men men, trevligt var det iaf.

Lördagen gick i rensningens tecken. Hela Louises rum är nu rensat, eller okej, garderoberna kvar. Men det får inte plats med mer i rummet, så det får vänta tills vi flyttat in Louise i hennes nya rum. Ska finlira lite där idag, dvs. skruva ner hyllor, spegeln osv. Sen flytta bort sängen och hyllan. Sen är det bara att börja måla eller tapetsera eller vad det nu blir. Vi har ännu inte kommit iväg till colorama, men det blir förhoppningsvs i veckan. Hon var inte så sugen på vita väggar.... men men, vi får se vad det kan bli. Rummet är ju så litet, så jag tänker att vitt är det bästa, och så en fondvägg.

Igår kom det massa snö!! Fast det är plusgrader nu, men skulle visst bli minus igen, hurra, då blir det isbana;) Nåja, får vi några veckor med snö blir jag ändå glad. LIte ljusare och lite trevligare att vara ute då.Tjusiga tjejer:) Träningsåket förra helgen.

Nästa tävling är den 4 februari, Tildas 10 års dag! Och då i Kungälv. Då blir det annat än bara sitta och fika och prata med de andra mammorna... då blir det jobba hela dagen lång. Men det gör inget det heller!

Nej, om man skulle ta och göra lite nytta ändå.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Katja

En blogg om ett vanligt liv med några ovanligt underbara tjejer!!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela